Şehit Hüseyin Akyüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bursa sanayisinin ihtiyacı olan ve tercih edilen , donanımlı teknik elemanlar yetiştirerek ; Marmara Bölgesi Sanayisine yön verecek mühendisleri yetiştirmeye zemin hazırlayan bir kurum olmaktır.

Misyon: Nitelikli, demokratik, katılımcı ve insana odaklı yaklaşımlarla; mesleki donanımı kuvvetli, kendine güvenen, sorumluluk sahibi, insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuzun Avrupa Birliği Erasmus Projesi kabul edilmiş olup 2021 yılında öğrencilerimiz Yerli Otomobil Mesleki Eğitim ile Güçleniyor Projesi ile Almanya,İtalya ve Belçika ülkelerinde staj yapma imkanı yakalamıştır.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 09:00 17:30
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun futsal ve curling takımı vardır. Güreş salonumuz ve bocce sahamız mevcuttur. Milli güreşçi ve milli bocce sporuyla uğraşan öğrencilerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzun Avrupa Birliği Erasmus Projesi kabul edilmiş olup 2022 yılında öğrencilerimiz Yerli Otomobil Mesleki Eğitim ile Güçleniyor Projesi ile Almanya,İtalya ve Belçika ülkelerinde staj yapma imkanı yakalamıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun Avrupa Birliği Erasmus Projesi kabul edilmiş olup 2022 yılında öğrencilerimiz Yerli Otomobil Mesleki Eğitim ile Güçleniyor Projesi ile Almanya,İtalya ve Belçika ülkelerinde staj yapma imkanı yakalamıştır.

Telefon - 0224 2430860

WEB - https://shthuseyinakyuzmtal.meb.k12.tr

Adres - Minareli Çavuş mahallesi Milas Sk. No65/A Nilüfer Okulumuza otobüs ile gelmek için Organize Sanayi Durağından B/34 , Görükle civarından B/34U, Özlüce civarından B/35K, Heykel civarından14/F otobüslerini kullanabilirsiniz.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 1 nolu Tren Hattından OSB istasyonunda inip B/35K ile 8 dk .yolculukla okula ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Nilüfer İlçe merkezine yaklaşık 5 km.