Selami ŞAHİN - Okul Müdürü

“Nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gittiğinin önemi yoktur.” Sürekli değişen ve gelişen dünyada, gelecek nesilere yön veren biz eğitimciler; bu önemli görevimizi layıkıyla yerine getirebilmek için günü birlik uygulamalardan ve tesadüfe dayalı başarılardan kaçınmalıyız. Bize emanet edilen öğrencilerimizi hangi hedeflere göre ve nasıl yetiştireceğimizi önceden planlamalıyız. Bursa’nın ihtiyacı, nitelikli meslek elemanı yetiştirirken, aynı zamanda etik ilkelere ve insani vasıflara önem veren öğrenciler yetiştirmeye kararlıyız. Etkili liderlikle, çalışanlarımızın gücüyle, sanayi ve toplumsal işbirliklerimizi kullanarak; stratejilerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız.. İnanıyoruz ki yeni kurulan okulumuz, attığı sağlam temellerle; birçok gelişmelere öncülük edecek ve yetiştirdiği öğrencilerle Bursa’da adından söz ettirmeyi başaracaktır.